uitgever

AIM Publishing
PiT! hr specialists
KvK 39091649

Jeroen Boschplantsoen 34
1318 HE Almere
tel. 036 530 35 00

www.pithr.com
info@pithr.com

 

 

 

 

 

auteur

Marie Anne Borst

LinkedInTwitter

PiT! hr specialists

De kracht van PiT! hr specialists ligt op het snijvlak van HR, commercie en marketing. PiT! biedt managers en directeuren praktische en duurzame HR oplossingen. Uitgangspunt: commercieel HR. Oprichter van deze HR netwerkorganisatie is Marie Anne Borst.

Voor het onderwijs heeft PiT! zeer praktische en waardevolle sollicitatie- en presentatietrainingen voor studenten en scholieren ontwikkeld. Klik hier voor meer informatie.

Marie Anne Borst


Met haar ervaringen, energie en humor weet Marie Anne Borst ondernemers, managers, werkzoekenden en studenten te boeien en enthousiasmeren over onderwerpen als proactief werkgeverschap en werknemerschap. Ook treedt zij op als gastspreker en dagvoorzitterschap met thema's als Human Resources, ondernemerschap en recruitment.

bestellen

U wilt één of beide boeken bestellen?
Dit kan heel eenvoudig en snel via www.managementboek.nl.
Klik hier voor meer informatie.

op maat of grote aantallen

Neemt u veel personeel aan of organiseert u binnenkort een evenement? Beide boeken zijn een leuke, inspirerende en nuttige relatiegeschenken. Neemt u vooral eens vrijblijvend contact met ons op over levertijden, speciale tarieven en de diverse mogelijkheden van personalisering. Dit kan al vanaf 100 exemplaren.

036 530 3500
info@pithr.com

Powered by SGB | XHTML | CSS